26 juli 2016

Donateur worden

IMG_2534Als u RIVED financieel wilt steunen zijn wij daar ontzetten blij mee. U kunt altijd zelf kiezen met welk bedrag u dat zou willen doen. U helpt ons enorm met het realiseren van de droom van Rinske door uw steun. Om u bij uw keuze te helpen hebben wij drie donateurschappen voor u uitgewerkt. U kunt dus kiezen op welke manier u donateur wordt van onze stichting. Dat kan dus eenmalig op een manier en op het moment van uw keuze of op basis van de hieronder uitgewerkte donateurschappen. Deze variëren in hoogte van het bedrag en doorlooptijd van het donateurschap.

  • Inno Donateur

Als u er voor kiest om Inno Donateur te worden, dan draagt u gedurende één jaar bij aan onze stichting. Wij vragen u dan om elke maand € 2,80 over te maken. Liever nog incasseren wij het bedrag. In overleg met u doen we dat eenmaal per maand (€ 2,80), eenmaal per kwartaal (€ 8,40) of eenmaal per halfjaar (€ 16,80).

U kunt zelf kiezen hoe u op de hoogte blijft van onze projecten en krijgt inzicht in de besteding van onze middelen via onze nieuwsmeldingen en via onze sociale media kanalen.

Word donateur!

  • ECO Donateur

U kunt ook kiezen om Eco Donateur te worden. In dat geval maakt u eenmalig een bijdrage over aan onze stichting van € 280,00. U bent dan vervolgens voor drie jaar donateur van onze stichting. Als ECO Donateur ontvangt u onze nieuwsbrief en wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Bij bijzondere gelegenheden ontvangt u van ons tussentijdse berichten over onze projecten.

Uiteraard krijgt u van ons inzicht in de besteding van de middelen.

Word donateur!

  • Duurzame Donateur

Tot slot kunt u ervoor kiezen om donateur van RIVED te worden met een bijdrage per kwartaal gedurende drie jaar. Duurzame Donateur wordt u door het aangaan van een Duurzame Donateurs overeenkomst met RIVED. U staat ons toe om elk kwartaal, gedurende de looptijd van de overeenkomst, € 28,00 te incasseren. Gedurende de totale looptijd van uw donateursovereenkomst draagt u derhalve € 336,00 bij aan de projecten van de stichting.

Als Duurzame Donateur ontvangt u onze nieuwsbrief en wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Bij bijzondere gelegenheden ontvangt u van ons tussentijdse berichten over onze projecten. Bovendien ontvangt u een waardebon van € 56,00, te besteden aan producten van RIVED, geproduceerd via onze projecten. Deze zijn beschikbaar tijdens evenementen die wij aankondigen en via onze website (wij werken hard aan onze webshop).

Uiteraard krijgt u van ons inzicht in de besteding van de middelen.

Word donateur!


FONDSEN WERVEN

Stichting RIVED staat met een stand op Effe noar Geffe. U kunt daar meer informatie krijgen over onze stichting. Ook zijn er dan verschillende producten te koop die zijn gemaakt door de vrouwen van het Ecostori Initiative in Nairobi, een van de projecten die Stichting RIVED steunt. Daarbij zijn ook producten die zijn ontworpen door Rinske van Erp.

Effe noar Geffe vindt plaats op de eerste zondag van september in Geffen.

20160726_RIVED_effe


euro

Als u stichting RIVED wilt steunen kan dat ook op andere manieren. Algemene informatie hierover kunt u opvragen via het email adres info@rived.org. U ontvangt dan binnen enkele dagen een overzicht van projecten die wij in uitvoering hebben en bijbehorend inzicht in de vacatures van vrijwilligers, die open staan. U kunt dan eenvoudig en snel zelf bekijken of u samen met ons de handen uit de mouwen wilt steken om een van onze projecten tot een succes te maken.

U kunt ook een donatie overmaken. U kunt daarvoor ons rekeningnummer NL83RBRB0941475689 gebruiken. Wij bedanken u hartelijk voor uw steun bij het realiseren van onze projecten.