26 juli 2016

Nieuws

  • Kledinginzameling

schoen

Stichting RIVED organiseert met regelmaat kledinginzamelingen. Traditioneel in het voorjaar en in het najaar. U kunt uw oude, herbruikbare kleding, linnengoed en schoenen inleveren bij de Koppellinck, Kloosterstraat 6 in Geffen.

Houd onze andere kanalen in de gaten voor de exacte data.

Wij zamelen in en de opbrengst van de kleding komt ten goede aan onze stichting. U kunt ook via onze sociale media kanalen Twitter en Facebook in de gaten houden wanneer u met uw kleding welkom bent.

November 2020

  • Opnieuw een jaar naar school

Mede door uw hulp, is de stichting Rived in staat om opnieuw meer dan 100 meisjes in Kenia permanent naar school te laten gaan. Dit is inmiddels het derde jaar dat we als stichting meisjes helpen het hele schooljaar door naar school te gaan. Met MadPads wordt dit mogelijk gemaakt. Deze herbruikbare sanitaire oplossing voor de meisjes maakt het mogelijk om ook tijdens hun periode naar school te gaan. Hierdoor lopen zij uiteindelijk geen achterstand op en ziet hun toekomst er beter uit. Dank u wel voor uw steun.

Voorjaar 2020

  • Kerstmarkt Jozefoord

In december 2018 en 2019 was Rived aanwezig op de traditionele kerstmarkt bij Jozefoord. Wij bedanken u hartelijk indien u ons heeft bezocht en wellicht bij ons enkele kerstinkopen heeft gedaan. Uw bijdrage komt goed terecht.

December 2019

  • 18-07-2016  Oprichting stichting RIVED

Op 18 juli is door de oprichters, bij Dirkzwager Notarissen in Nijmegen, de oprichtingsakte ondertekend. De stichting RIVED bestaat sinds die dag ook echt!

Juli 2016